Mallaskosken panimokierroksella tutustutaan oluisiin kulissien takana
Mallaskosken Panimoravintolan panimokierros, Vesitorninkatu 1
- Käydään läpi panimon historiaa
- Käydään panimon puolella tutustumassa
- Tutustutaan oluen raaka-aineisiin, valmistusvälineisiin ja niiden käyttöön
- Kierroksen päätteeksi tuotemaistelu ravintolan puolella. Siinä käydään läpi oluttyylejä ja haistellaan ja maistellaan oluet. Yksi annos on himpun vajaa desi. Saa päättää vasta paikan päällä ottaako maisteluita vai ei.
- Kesto noin 1,15 h riippuen ryhmän koosta ja kysymysten määrästä
- Hinta 10 €/hlö ilman maisteluja
- Hinta 18 €/hlö sis. 5 tuotteen maistelun
- Hinta 22 €/hlö sis. 8 tuotteen maistelulla
- pari pakollista panemiseen liittyvää vitsiä…
Aloitamme alueen monivaiheisella historialla aina 1920-luvulta nykypäivään saakka. Käymme läpi oluen raaka-aineet ja valmistusprosessin pääpiirteittäin alusta loppuun. Kierroksen lopuksi maistellaan panimon tuotteet ravintolan puolella. Maistelu sisältää Mallaskosken tuotannossa olevia oluita.
Kierros tehdään rennolla meiningillä, joten oluesta vähemmänkin kiinnostuneet saattavat yllättyä sen viihdyttävyydestä.
Minimilaskutus 100 € tai min osallistujamäärä 6 hlö. Yhdistelemme porukoita, jos määrä jää liian alhaiseksi tai aikataulujen sujuvuuden vuoksi.
Arkisin panimokierrokselle pääsee klo 15 jälkeen. Lauantaisin ja sunnuntaisin tilausten mukaan.
Jos tiedonjanosi oluisiin liittyen on syvempää laatua, voimme suositella Mallaskosken olutkoulutusta!
Varaa kierros: